Woordje van de Voorzitter

Woordje van de Voorzitter

Bovenste beste leden van de V.V.A.- Afdeling Antwerpen,

In bijlage vindt U het programma met betrekking tot onze lezingen en activiteiten tot juni 2022. Nu de Corona-pandemie onder controle lijkt te zijn, althans voor de volledig gevaccineerden, kunnen zij hernomen worden, maar nu rijzen er moeilijkheden met betrekking tot de toegankelijkheid van onze vaste stek, dus de “Entrepot du Congo “ aan de hoek Vlaamse Kaai - De Burburestraat .

De Vlaamse Kaai is immers tot het einde van 2022 volledig afgesloten voor alle verkeer. Alleen te voet kan je de ingang van de “Entrepot du Congo” nog bereiken. Zij die toch per auto komen, dienen hun voertuig dus te parkeren in de omgeving van het Museum van Schone Kunsten aan de Leopold de Waelplaats. Daar stopt overigens ook tram 4 die dag en nacht rijdt ( met een onderbreking van 23.45 uur tot 00.09 uur ) en ondermeer genomen kan worden,  telkens in de richting Hoboken, op de Groenplaats, of aan Berchem-station (tramperron 12), of voor de Nationale Bank aan de Frankrijklei-Britselei. 

Toch is , wat onze mobiliteit betreft, niet alles kommer en kwel. Want de lezingen zullen op het gelijkvloers van de “ Entrepot du Congo “ doorgaan, nu deze horeca-instelling voortaan op dinsdag gesloten is voor het publiek, behalve voor ons. Dus geen trappengedoe meer dit academiejaar !

Het weze mij ten slotte veroorloofd te wijzen op het zeer interessante programma. Uw aanwezigheid zal dan ook gegarandeerd één van de betere momenten van uw leven zijn.

Met vriendelijke groeten

 
Marc Van der Straten
Voorzitter
VVA-Antwerpen
 

top